Over mij

Ik ben Britt en ben moeder van drie kinderen. Al voor ik zwanger raakte, wist ik dat ik mijn kindjes graag wilde dragen. Ik had het gezien bij een kennis en het zag er zo fijn en vertrouwd uit!

Zodra mijn oudste geboren werd, maakte ik dus gelijk een afspraak bij een draagconsulent. Toen hij twee weken oud was droeg ik hem voor het eerst, wat een heerlijk gevoel! Later bleek het dragen ook nog eens echt een redding te zijn voor ons; met heftige reflux kon onze kleine man niet plat liggen en dus was de kinderwagen niet eens een optie, zelfs al had ik het gewild.

Tijdens de zwangerschap van de middelste droeg ik hem minder, maar het bleef een geweldig middel om hem tot rust te brengen bij grote emoties en peuterproblemen. Inmiddels is hij bijna zes en vind hij het nog steeds heerlijk om af en toe even op de rug te mogen in de draagzak!

Ook de middelste is graag gedragen. Helaas had hij ook regelmatig troost nodig vanwege zijn koemelkallergie. In deze periode heb ik zelfs met enige regelmaat beide jongens tegelijkertijd gedragen.

Ik wilde altijd al graag de opleiding tot draagconsulent volgen, maar als moeder kom je naast handen, ook altijd tijd tekort. Toch kreeg ik in 2020 de mogelijkheid om alsnog de basisopleiding bij Die Trageschule te volgen en die kans heb ik met beide handen aangegrepen!

Sinds september 2020 ben ik dan ook gecertificeerd draagconsulente en ben ik vol enthousiasme aan de slag gegaan om ouders en verzorgers kun kinderen te leren dragen.

Door mijn derde zwangerschap en de geboorte van onze dochter kwam alles weer even op een laag pitje te staan, maar in 2022 gaan we weer op volle kracht van start!

Wil jij ook graag leren dragen en ervaren hoe fijn het kan zijn om je kleintje dicht bij je te houden en toch je handen vrij te hebben?
Neem een kijkje bij mijn consulten en neem contact met mij op.